Soeverein vanuit stilte

RETRAITE: SOEVEREINITEIT VANUIT STILTE

Voor leiders, bestuurders, HR-managers en consultants of managementteams of teams van keyfigures die in een stilte-retraite onder primitieve omstandigheden willen zoeken naar verdieping in zichzelf.

  1. Die voorbij hun vertrouwde manier van 'bedrijfs- & organisatiekundig denken‘ een dieper en genuanceerder ervaren van van horen, zien, voelen en ‘beleven’ willen aanboren; vanuit de realisatie dat het bestaan ‘Een’ is.
     
  2. Die hun functie willen uitoefenen vanuit een grotere sensitiviteit voor de relationaliteit en wederzijdse afhankelijkheid van de mensen in hun organisatie; met een gevoelde verantwoordelijkheid naar elkaar en de organisatie.
  1. Die ernaar verlangen hun ware zelf te ontdekken temidden van de continue maalstroom aan innerlijke en uiterlijke verschijnselen.
  1. Die hun leven en ontwikkeling willen laten ontstaan vanuit een hernieuwd gevoel van richting.

Stilte-retraite met een vaste dagstructuur van sessies, vrije ruimte en maaltijden. De sessies bestaan uit stilte-meditaties, natuurmeditaties, meditaties uit het boeddhisme, het soefisme en de advaita vedanta.                       

 

Begeleiding   Robbert van Bruggen + retreat leader
Duur:      van do-avond 17.00 - zo-middag 16.00;
Groepsgrootte      beperkte omvang! minimaal 6, max. 8;      
Locatie:           in het hart van een prive-landgoed op de Veluwe;
Omstandigheden:    deze retraite vindt plaats onder primitieve omstandigheden, ontdaan van alle luxe en comfort, in en om de unieke locatie van een leegstaande boerderij uit 1850 in een atmosfeer van eenvoud en echtheid;
Aanmelding:      na aanmelding wordt een afspraak gemaakt voor een persoonlijke intake; aanmelding is definitief na overmaking van de kosten;
Inleiding:      bijeenkomst een maand voorafgaand aan de retaite
Follow-up:     bijeenkomst zes weken na afloop van de retraite
Kosten en info:        zie digitale brochure of speciaal op de organisatie afgestemd programma