AGENDA WINTER, VOORJAAR EN ZOMER 2018

De Agenda voor de winter, voorjaar en zomer van 2018 ! De komende week zullen de verschillende stilte-retraites en zikr-middagen apart op de site worden vermeld en kan de brochure per retraite worden gedownload. 

februari 2018

  • 4                  Zikr-middag in Eindhoven, Yogazaal Mohini
  • 14-18           Re-treat je Hart in Velp; vierdaagse stilte-retraite (voor wie dat nog nooit eerder heeft gedaan of graag nóg een keer wil)

maart 2018

  • 28 - 1 april   Paasretraite 'De Belofte van het Zwarte Ei'  locatie Velp; vierdaagse stilte-retraite vanuit de universele symboliek van Pasen (crisis & sterven, stille zaterdag en wedergeboorte)

mei 2018

  • 5-12             Re-treat your Senses in ITALIE; vijfdaagse stilte-retraite met dagelijks wisselende focus op de 'senses' in de prachtige natuur van Liguria, met o.a. stille dagwandeling langs de Cinque Terre
  • 16-20           Re-Member!  Vierdaagse stilte-retraite in het hart van een prive landgoed bij de Hoge Veluwe; met meer individuele afzondering, dwalen door de natuur, spontane ontmoetingen met       wlld/fauna (dit is een bijzondere retraite onder primitieve omstandigheden) 

juni 2018

  • 27 - 1 juli     Re-Member!  Vierdaagse stilte retraite in het hart van een prive landgoed bij de Hoge Veluwe; met meer individuele afzondering, dwalen door de natuur, ontmoetingen met wild. (dit is een pretraite onder primitieve omstandigheden)

juli (nader te bepalen Re-treat je Hart begin juli in Velp)

Datum: 
woensdag, augustus 15, 2018 - 16:30
Locatie: 
diverse locaties
Begeleiders: 
Robbert van Brugen & assistenten
Groepsgrootte: 
retraites max 14. Zikr-middagen min. 8 en max 25
Kosten en info: 

zie de brochures (vanaf eind september zijn de meesten te downloaden)